DIGITAAL PERSONEELSHANDBOEK. Op maat gemaakt.


Veel organisaties hebben behoefte aan het op orde krijgen en houden van de geldende arbeidsvoorwaarden en regelingen. Het PersoneelsHuys is in staat om voor iedere organisatie een digitaal personeelshandboek op maat te ontwikkelen dat altijd actueel en toegankelijk is.

Excellent HR

Voor het samenstellen van uw digitale personeelshandboek werken wij als associé samen met Excellent HR, dat een digitaal handboek heeft samengesteld met alle mogelijke actuele wet- en regelgeving. Het PersoneelsHuys past dit standaard digitale handboek aan op uw situatie. Zo zijn alleen de regelingen die op uw organisatie van toepassing zijn, zichtbaar voor uw personeel. Het digitale personeelshandboek dat wij voor u samenstellen is dus custom-made en toegespitst op uw organisatie.

Actueel, overal inzichtelijk én betaalbaar

Met als basis het standaard personeelshandboek zijn wij in staat snel en adequaat uw personeelshandboek in te richten. Dat scheelt ons tijd en levert u een enorme kostenbesparing op. Het handboek wordt veilig opgeslagen in de cloud. Uw werknemers ontvangen een link en een inlogcode, waarmee ze toegang krijgen tot het digitale personeelshandboek. Zo beschikken zij altijd en overal over de meest up-to-date versie van de wet- en regelgeving van uw organisatie. Gedoe en verouderde papieren versies van uw handboek behoren voortaan tot het verleden.

Wilt u meer weten over het custom-made digitale personeelshandboek? Neem dan contact met ons op!


linkbutton.png Personeel & Organisatie


Excellent_HR03.png