TIJDELIJK PERSONEEL. De flexibele schil van uw organisatie.


Inspelen op veranderingen in de markt of binnen uw organisatie wordt eenvoudiger met een flexibel personeelsbestand. Het PersoneelsHuys beschikt over jarenlange ervaring bij het inrichten van een flexibele schil binnen organisaties.

Bij ons kunt u terecht voor oplossingen op het gebied van uitzenden, detachering, poolmanagement en payrolling. Wij adviseren u over de soorten contracten die we aanbieden, wij denken met u mee over uw personeelsbeleid en we zoeken door tot we u kunnen verblijden met een geschikte kandidaat.

Goed geregeld

Hebben we de juiste persoon voor u gevonden? Dan fungeert Het Personeelshuys als werkgever en vervullen wij alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Van het salaris en de jaaropgave tot de begeleiding van de werknemer. Ook zorgen wij voor gedegen trainings- en opleidingstrajecten voor uw vaste en tijdelijke personeel. U ziet: alles wordt voor u en uw flexwerker geregeld.

No cure, no pay

U kunt uw zoektocht naar een tijdelijke werknemer met een gerust hart aan Het PersoneelsHuys toevertrouwen. Wij kennen de markt en weten de beste kandidaten te vinden via de juiste kanalen.

Wij luisteren naar uw wensen, inventariseren de vacature, stellen een zoekprofiel op, selecteren de beste kandidaten, maken een selectie tussen alle binnengekomen cv’s, voeren selectiegesprekken waarbij diploma’s en/of getuigschriften worden overlegd en verzorgen referentiecontroles. En dat allemaal onder de belofte van ‘no cure, no pay!’

linkbutton.png HOME