Business partner worden?


Het PersoneelsHuys combineert theoretische kennis op het gebied van personeel en organisatie met praktische kennis van de arbeidsmarkt. Deze combinatie vormt de basis van ons succes in de regio Eemland. Wij hebben de ambitie onze positie verder uit te bouwen en gaan graag de samenwerking aan met zelfstandige P&O adviseurs. 

Als zelfstandig P&O adviseur adviseer je al diverse bedrijven op het gebied van Personeel & Organisatie. Als Business Partner van Het PersoneelsHuys kun je ook alle bemensingsactiviteiten aanbieden. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden en willen wij graag met je samenwerken. Het biedt de mogelijkheid je verdienmodel uit te breiden. Het is evident dat deze samenwerking ook betekent dat wij een platform bieden om kennis en kunde uit te wisselen en zo nodig ook je collega te zijn die jou kan vervangen wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent om je relaties van dienst te zijn (back-up).

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een oriënterend kennismakingsgesprek!

Als zelfstandig P&O Adviseur komen wij graag met je in contact als je je herkent in het volgende profiel:

  • Ervaren P&O-er
  • Ondernemend
  • Commercieel vaardig en netwerker pur sang
  • Authentiek
  • Zelfstandig

Het PersoneelsHuys werkt samen met de volgende businesspartners (klik op de naam voor meer informatie):

Bluebird HR

M/V oké?!