Business partners

Bluebird HR 

Bluebird HR, in persoon van Marjolein Posthumus, heeft zich als zelfstandig P&O adviseur aangesloten als businesspartner van Het PersoneelsHuys. Marjolein heeft ruime ervaring opgedaan als HR-/P&O Professional, op zowel strategisch, tactisch als operationeel vlak. Deze ervaring heeft zij opgedaan bij diverse ondernemingen, van MKB tot corporate business, zowel in de profit als non-profit sector. Deze ervaring wordt door Marjolein met veel plezier en energie ingezet bij haar (MKB) opdrachtgevers. Haar passie ligt in het duurzaam verbinden van mensen onderling en binnen organisaties. Met haar kennis en ervaring van mensen ondersteunt zij organisaties en creëert daarmee duurzame waarde voor de organisatie, voor de medewerker(s) en voor haarzelf.

Businesspartner_HPH.jpg

Logo_Bluebird.png

M/V oké?!

Loes DijkstraM/V oké?!, in persoon van Loes Dijkstra, heeft zich als zelfstandig P&O adviseur aangesloten als businesspartner van Het PersoneelsHuys.

Loes is een zeer ervaren P&O-er die in 1989 is afgestudeerd. In 2007 heeft zij zich gevestigd als zelfstandig adviseur. Loes’ haar klanten zijn MKB bedrijven (profit en non-profit) die personeel in dienst hebben, maar te klein zijn voor een P&O-er in loondienst. Zij ondersteunt werkgevers in alle aspecten van de personele zaken.

Dat kan variëren van een dagdeel per week of kortstondige éénmalige projecten. Loes haar motto is: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken!” Dat is wat zij al doet en haar missie is organisaties te helpen datzelfde te bereiken.

Voor meer informatie: www.mvoke.eu.