Missie en visie


Onze missie

Samen met werkgevers en werknemers pakken we (ingewikkelde) organisatievraagstukken aan op het gebied van werving-, selectie- en personeelsbeleid. Dat doen we door wetgeving en ontwikkelingen in personeelszaken en op arbeidsmarkt te vertalen naar praktische oplossingen en ondersteuning op maat.

Onze visie

Personeel aannemen, behouden of er gedwongen afscheid van te moeten nemen: het hoort bij ondernemen. Door veranderende inzichten van de overheid nemen de verantwoordelijkheden van de werkgever toe. Nieuwe wet- en regelgevingen zijn aan de orde van de dag. Gelukkig kunnen ondernemers zich blijven focussen op hun kernactiviteiten, omdat ze weten dat ze te allen tijde een beroep kunnen doen op Het PersoneelsHuys. Wij kennen de regels en de arbeidsmarkt. En wij begrijpen hoe wij ondernemers kunnen bijstaan met praktische raad en daad. 

Daar waar de rol van werkgever verandert, verandert ook het toekomstperspectief van de werknemer. Deze moet zich met steeds meer onzekerheid en flexibiliteit staande houden en zijn of haar (loop)baan actief ter hand nemen. Het PersoneelsHuys kent de arbeidsmarkt en weet wat er van werknemers wordt verwacht. Wij bieden ondersteuning bij personele aangelegenheden en geven trainingen en assessments op maat ten behoeve van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

linkbutton.png Over ons

Kernwaarden

Het PersoneelsHuys staat voor een pragmatische werkwijze, uitgebreide know how, korte communicatielijnen en een volwaardig dienstenpakket.

Ervaren

Het PersoneelsHuys wordt gerund door ervaren mensen met een gedegen achtergrond in het werkveld van personeel en organisatie en ervaring in de uitzendbranche. Commerciële ondernemers met oog voor service en kwaliteit, die begrijpen waar dit vak over gaat.

Praktisch

Wij denken mee over praktische oplossingen die ook op de lange termijn stand houden. Met ons kunt u sparren, op ons kunt u terugvallen.

Know how

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Onze informatie, en daarmee ook ons advies, is altijd up-to-date.

Korte lijnen

Het PersoneelsHuys kent een platte organisatiestructuur, heldere afspraken, een no-nonsense beleid en korte lijnen. Met ons kunt u snel schakelen.

Volwaardig

Wij hebben de complete kennis en kunde in huis om u en uw organisatie volledig van dienst te zijn. Bij Het PersoneelsHuys kunt u uw personele zaken geheel óf gedeeltelijk onderbrengen. Ook voor een enkele vraag staan wij u graag te woord.