WERVING & SELECTIE. De juiste mensen op de goede, vaste plek.


Een sterk, goed op elkaar ingespeeld team is van grote waarde voor een organisatie. Het verhoogt de tevredenheid en de productiviteit onder werknemers. Het vinden van goed personeel kost veel tijd en energie. Het PersoneelsHuys helpt organisaties bij het aantrekken, selecteren en aanstellen van vast personeel. Wij kennen de markt en beschikken over de tools om de juiste mensen te benaderen.

Werving

Op basis van uw wensen stellen we een zoekprofiel op van de ideale kandidaat. Met onze advertenties weten we doorgaans een scala aan goede kandidaten te bereiken. Daarnaast gaan we proactief op zoek door middel van direct search. Hierdoor bereiken we kandidaten die voldoen aan het zoekprofiel, maar zich niet actief aan het oriënteren zijn. De ervaring leert dat direct search mensen prikkelt om na te denken over een nieuwe uitdaging.

Selectie

Ons selectieproces is streng, doch rechtvaardig. We voeren een of meerdere sollicitatiegesprekken, controleren diploma’s en/of getuigschriften en bellen minimaal twee referenties na. En dat op basis van no cure, no pay! Indien u dat wenst kan een assessment onderdeel uitmaken van onze selectieprocedure.

Match

Wanneer wij overtuigd zijn van een sluitende match, nemen wij contact met u op om de kandidaat aan u voor te stellen. Wanneer u besluit de persoon in dienst te nemen, dragen wij alle kandidaat gegevens kant-en-klaar over aan uw organisatie en ontvangt u van ons een overzichtelijke factuur. Het spreekt voor zich dat wij contact houden over de voortgang.

Onze fee

Bij Het PersoneelsHuys komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze fee is gebaseerd op een succes ratio. De hoogte van de fee is gelijk aan de hoogte van het bruto maand salaris (incl. vakantiegeld) van de kandidaat met wie u de arbeidsovereenkomst heeft afgesloten. Het 1e deel (50%) van de fee wordt op de eerste werkdag van de kandidaat in rekening gebracht. Het 2e deel (50%) na afloop van een overeengekomen periode (bijvoorbeeld einde proeftijd of einde eerste tijdelijke arbeidsovereenkomst van 6 maanden) Als de arbeidsovereenkomst niet verlengd wordt vervalt ook het 2e deel van de fee. Het PersoneelsHuys onderneemt derhalve echt met u mee! 

linkbutton.png Vast personeel

 

_DSC4825_72dpi.jpg