Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Veel mensen zoeken nu een nieuwe baan. In veel gevallen omdat het arbeidscontract bij de vorige werkgever niet is verlengd. Bijvoorbeeld door de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus. Of is uw werkgever failliet gegaan. Wat de reden ook is: wij helpen graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Een baan vinden is nu niet eenvoudig. Veel werkgevers hebben een afwachtende houding aangenomen en vacatures “on hold” gezet.

Wagner Familia

Dit is Wagner. Hij zocht ook een nieuwe uitdaging.

‘Ruim twee jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik wilde graag een volgende stap in mijn carrière maken. Het PersoneelsHuys bracht mij in contact met Green XS uit Soest. Dit bedrijf was op zoek naar een VOIP engineer, precies de functie die ik zocht. Dankzij Het PersoneelsHuys vond ik mijn droombaan!’

Onze aanpak

Wij gaan met elkaar in gesprek en brengen uw wensen in kaart. Op basis daarvan gaan wij uiteraard binnen ons netwerk op zoek naar mogelijkheden. Zodra wij denken een passende vacature te hebben gevonden, leggen we die aan u voor. Als u denkt dat deze vacature geschikt voor u is, brengen wij u in contact met uw potentiële nieuwe werkgever. Zonder toestemming verstrekken wij uw gegevens niet aan derden. U weet dus altijd waar uw gegevens terechtkomen. Maar wij doen meer. Wij kunnen u ook tips geven over de inhoud en presentatie van uw cv of u adviseren hoe u uw netwerk beter kunt benutten. Wij kunnen met u klankborden over te volgen opleidingen maar ook voor een luisterend oor op loopbaangebied bent u bij ons aan het goede adres. Kortom; wij bieden u onze hulp aan om u voor te bereiden op de situatie dat de toekomstverwachtingen verbeteren en werkgevers weer behoefte aan personeel krijgen. Zorg dat u daar op tijd klaar voor bent.

Wilt u dat wij ook voor u aan de slag gaan?

Vul dan hieronder uw gegevens in. Nadat wij die hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. U mag natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 033-2585745. Voor het voeren van gesprekken maken wij gebruik van Skype of ZOOM.