Samen staan we sterker!

Wij geloven in de kracht van samenwerken: samen kunnen we meer. Als zelfstandig P&O-specialist voert u bij bedrijven en organisaties opdrachten uit die tot uw vak behoren. Het PersoneelsHuys, daarentegen, is specialist in het bieden van pasklare oplossingen op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Wij denken dat het combineren van deze specialismen een win-win-situatie voor beide partijen kan opleveren.

squad-3370836

Maak gebruik van ons netwerk

Uit ons zakelijke netwerk komen vragen waarvoor ondersteuning door een P&O-specialist vereist is. Deze vragen lopen uiteen van onder meer tijdelijke vervanging wegens verlof van de vaste P&O-functionaris, ondersteuning bij verzuim, re-integratie en ontslagvraagstukken, het opstellen van een (digitaal) personeelshandboek en het verstrekken van organisatieadvies. Voor deze vragen heeft Het PersoneelsHuys niet altijd zelf een oplossing. Om ook deze klanten te kunnen helpen gaan wij binnen de kring van de met ons samenwerkende P&O-specialisten op zoek naar een oplossing. U kunt daar ook onderdeel van uitmaken!

Hoe werkt het in de praktijk?

Het PersoneelsHuys treedt in deze situaties op als makelaar. Wij gaan op zoek naar een P&O-specialist en brengen beide partijen met elkaar in contact. Als zelfstandig ondernemer beslist u uiteraard zelf of u een opdracht wilt aannemen en tegen welke condities. Het PersoneelsHuys speelt hierin geen rol. Als u een opdracht aanneemt bent u voor onze makelaarsrol een courtage verschuldigd. Deze courtage bedraagt 10% van het door u met de opdrachtgever afgesproken uurtarief. Verder zijn er geen kosten verschuldigd.

Maak van Het PersoneelsHuys uw eigen 'flexpartner'.

Wij bieden u als specialist in de personeelsbemiddeling onze dienstverlening aan. Door hiervan gebruik te maken kunt u uw dienstverlening naar uw opdrachtgevers uitbreiden. Binnen uw netwerk zijn bedrijven en organisaties die zoeken naar personeel of oplossingen om tijdelijk personeel in te kunnen zetten. Niet iedere P&O-specialist beschikt over de instrumenten om deze capaciteitsvraagstukken op te pakken. Bijvoorbeeld omdat ze niet beschikken over professionele searchtools of omdat ze niet als juridisch werkgever kunnen optreden.

Door samen te werken met Het PersoneelsHuys is dat voor u verleden tijd. U kunt de vraag bij ons neerleggen en wij gaan op zoek naar een oplossing. Lukt het ons om het vraagstuk op te lossen, is uw opdrachtgever tevreden. Het probleem is opgelost en grote kans dat dit voor u leidt tot een volgende opdracht bij de opdrachtgever. U bent immers degene die de oplossing in gang heeft gezet!

Samenwerken met Het PersoneelsHuys kost u niets. Wij gaan ook geen overeenkomst met u afsluiten. Daar geloven wij niet in. Wij geloven juist in de kracht van samenwerking, op basis van goed vertrouwen. Omdat we samen sterker staan.
Nieuwsgierig en meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.

Zij gingen u al voor

Rick Assen - Emplyz

Rick Assen

Emplyz

‘Prettig om een betrouwbare flexpartner naast je te hebben staan.’

Mullemar

Marian van 't Hof-Muller

Mullemar Personeelsadvies

‘In de praktijk bewezen een sterke combinatie te zijn.’

Paul van Hoeven

Paul van Hoeven

FenĂȘtre HRM

‘Samen op zoek naar de ideale oplossing voor de klant.’

Foto Yvonne op de Weegh

Yvonne op de Weegh

Coachgalerij

‘Een stevig fundament in uw bedrijf.’