Zoekt u tijdelijk personeel?

Dan bent u bij Het PersoneelsHuys aan het juiste adres. Wij zijn NEN-gecertificeerd, aangesloten bij Stichting Normering Arbeid en lid van brancheorganisatie NBBU. U kunt bij ons terecht voor pasklare oplossingen als het gaat om tijdelijke dienstverbanden op uitzend- of detacheringsbasis. Wij treden op als juridisch werkgever met als belangrijk voordeel voor u dat tegen een betaalbaar tarief de werkgeversrisico’s buiten uw eigen organisatie worden ondergebracht. Dat moet een prettige gedachte zijn.

Of zoekt u juist een structurele personeelsoplossing?

Dan is onze werving- & selectieoplossing een aanrader. Een oplossing met een interessante en uitdagende prijs-/kwaliteitverhouding. Zeker weten dat wij u daarmee ook verrassen!

Wilt u P&O ondersteuning op maat?

Wij kunnen u ook van dienst zijn als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt bij de uitvoering van het personeelsbeleid binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld omdat uw vaste P&O-functionaris tijdelijk niet beschikbaar is of omdat er onvoldoende capaciteit is om individuele verzuim, re-integratie of ontslagkwesties te begeleiden. Het PersoneelsHuys biedt P&O ondersteuning op maat.

Uitzenden

Flexibele schil voor uw bedrijf

Detacheren

Flexibele bezetting, garantie op continuïteit. 

Werving & Selectie

De juiste mensen. Op de goede, vaste plek.

P&O ondersteuning

Zonder zorgen met uw core-business bezig blijven