Werving- & selectie; de juiste professional voor uw organisatie!

Een sterk, goed op elkaar ingespeeld team is van grote waarde voor een organisatie. Het verhoogt de tevredenheid en de productiviteit onder werknemers. Het vinden van goed personeel kost veel tijd en energie. Het PersoneelsHuys kan u helpen bij het aantrekken, selecteren en aanstellen van vast personeel. Wij kennen de markt en beschikken over de tools om de juiste professionals te benaderen.

Onze werkwijze

Op basis van uw wensen stellen we een zoekprofiel op van de ideale kandidaat. Met onze searchtools  weten we vaak een scala aan goede kandidaten te bereiken. Daarnaast gaan we proactief op zoek door middel van direct search. Hierdoor bereiken we professionals die voldoen aan het zoekprofiel, maar zich niet actief aan het oriënteren zijn. De ervaring leert dat direct search mensen prikkelt om na te denken over een nieuwe uitdaging.

Ons selectieproces is streng, doch rechtvaardig. We voeren één of meerdere sollicitatiegesprekken, controleren diploma’s en/of getuigschriften en we nemen assessments af. Dat alles op basis van “no cure no pay”!

Wanneer wij overtuigd zijn van een sluitende match, nemen wij contact met u op om de kandidaat aan u voor te stellen. Wanneer u besluit de persoon in dienst te nemen, dragen wij alle kandidaat gegevens kant-en-klaar over aan uw organisatie en ontvangt u van ons een overzichtelijke factuur. Het spreekt voor zich dat wij contact houden over de voortgang.

Onze fee is gebaseerd op een succes ratio!

Wij gaan met onze klanten graag een lange termijn relatie aan en gaan niet voor een quick-win. Dat doen wij door een deel van onze beloning (fee) te koppelen aan het succes van de plaatsing. Onze fee is gelijk aan de hoogte van anderhalf keer (1,5x) het bruto maand salaris (incl. vakantiegeld) van de kandidaat met wie u de arbeidsovereenkomst heeft afgesloten. Deze fee wordt in 2 termijnen gefactureerd.

Het 1e deel (50%) wordt op de eerste werkdag van de kandidaat in rekening gebracht. Dit deel heeft betrekking op de werving- en selectiekosten die wij gemaakt hebben om deze kandidaat bij u te presenteren. Over dit deel wordt geen restitutie verleend. Het 2e deel (ook 50%) wordt alleen gefactureerd als de arbeidsovereenkomst met de kandidaat verlengd wordt (bijvoorbeeld 6 of 12 maanden). Dus alleen als beide partijen tevreden zijn over elkaar en besluiten de samenwerking te verlengen. Als de arbeidsovereenkomst – om welke reden dan ook – niet verlengd wordt vervalt het 2e deel van de fee en ontvangt u geen 2e factuur. Het PersoneelsHuys onderneemt derhalve financieel met u mee!

'Als marketingstrateeg vind ik het prachtig om te zien dat Het PersoneelsHuys het werving- & selectieconcept een nieuwe dimensie geeft door de beloning te koppelen aan het succes van de plaatsing!'

Isla Sint-Bouwman, eigenaar Mijn Frisse Blik Marketingadvies

Isla - Frisse Blik - kleur-13